İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ulubatlı Hasan Mesleki Eğitim Merkezi

Merkezimizin Tarihçesi

Ulubatlı Hasan Meslek Eğitim Merkezi eğitimi Faaliyetine 1986 yılında Üsküdar Halk Eğitim Merkezinin bünyesinde başlamıştır. Eğitime Ümraniye Gümrükçüler Sanayi  Sitesindeki ve İMES Sanayi Sitesindeki geçici sınıflarında devam etmiştir. Ümraniye Fatih Sanayi Sitesindeki  Sosyal Tesislerinin beş dersliğinin süresiz  olarak kiralanması üzerine bu binada faaliyetlerine  devam etmiştir.

Adı da Ulubatlı Hasan Meslek Eğitim Merkezi olmuştur.

Bu binadaki faaliyetlerine 1990 yılında başlamıştır 1994 yılında Acarlar sitesindeki kendi  binası yapılmıştır.Faaliyetlerine burada devam etmektedir.Halen 427 öğrenci ,20 öğretmen, 1 kadrolu usta öğretici, 1 memur ve 1 idari personel   ile hizmet vermektedir.

Ülkemizde  şu anda  163 meslek kapsamda olup okulumuzda 24 meslekite eğitime devam edilmektedir.

Yayın: 01.09.2014 - Güncelleme: 25.03.2024 12:43 - Görüntülenme: 3125