İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ulubatlı Hasan Mesleki Eğitim Merkezi

Ulubatlı Hasan Mesleki Eğitim Merkezi

Mevlana mh. Hüseyin Ağırman sk. No 2/b Ataşehir/İSTANBUL
Vizyon
Çırak, kalfa ve ustalarımızı iş hayatının istek ve ihtiyaçlarına uygun bilgi ve beceri ile donatarak; ilkeli ve meslek ahlakına sahip bireyler yetiştiren, kurumsallaşmış yapısıyla kaliteli eğitim veren alanındaki öncü kurumlardan biri olmak.
Misyon
Mesleki ve Teknik Eğitim felsefesi ile iş hayatında öğrenme isteği oluşturup, genç kuşağa meslek tercihinde rehberlik ederek; araştırmacı ve gelişim için risk alabilen, teknolojik gelişmeleri takip eden, nitelikli bireyler yetiştirilmesini sağlamak.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl / Tekli öğretim
Doğalgaz Kombili
Ulaşım
Kadıköy merkezden; 19T, 19Y, 19S, 14S, 14A, 14AK, 14ÇK ile, Üsküdardan; 320, 320A, 11T, Taksim´den: 256, Bostancıdan: 19D otobüs hatları ile İETT Acarlar durağında, ayrıca; Dudullu-Bostancı ve Üsküdar-Ferhatpaşa minibüs hatlarıyla ve Metro ile Bostancı Dudullu-Dudullu Bostancı arası Mevlana durağında inilerek İETT Acarlar durağına takribi 400m mesafeli olarak okulumuza ulaşılabilir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklığı, hususi arabayla 4,6 km. olup, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklığı ise 24,3 km. civarındadır.
ETwining